Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

XXL Strandstoelen bedrukken


XXL Strandstoelen met bedrukking

XXL Strandstoelen bedrukken 

XXL strandstoelen bedrukken met uw eigen logo is een originele en effectieve manier van reclame maken. Vanwege het grote formaat is de strandstoel perfect in te zetten voor evenementen. Uw logo zal ongetwijfeld opvallen op de grote strandstoel en dat is natuurlijk erg gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf! 

Strandstoelen met full colour bedrukking

Bij ons kunt u strandstoelen met full colour bedrukking snel en eenvoudig online bestellen. Via de website is het mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de extra grote strandstoel. Heeft u al ideeën over de full colour opdruk? Laat ons uw wensen horen en ons ontwerpteam gaat aan de slag. U krijgt eerst een digitaal drukvoorbeeld en pas na uw goedkeuring gaat het productieproces daadwerkelijk van start. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan en weet u zeker dat de grote strandstoel met logo voldoet aan uw verwachtingen!

Extra grote strandstoelen met opdruk

Extra grote strandstoelen met opdruk zijn al te bestellen vanaf 1 stuk. De strandstoel van groot formaat biedt een comfortabel zitoppervlak voor meerdere personen. Het is een echte eye-catcher op het strand maar zal ook zeker niet misstaan op een terras of bij een zonnig evenement. Wij zorgen ervoor dat de opdruk van de strandstoel haarscherp en kleurecht is zodat uw persoonlijke bedrukking eruit springt. Heeft u nog vragen over de ligstoelen? Onze medewerkers zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en chat om u de beste adviezen omtrent de XXL strandstoel te bieden. 

Bel mij terug!
Advies nodig?