Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Strandschermen

Bedrukte strandschermen zijn een super origineel relatiegeschenk waar uw relaties ongetwijfeld heel erg blij mee zijn. Bedrukte strandschermen zijn ideaal voor al uw relaties die graag naar het strand gaan. In Nederland is er bijvoorbeeld vaak een lekker zonnetje, maar staat er een koude wind waardoor naar het strand gaan niet comfortabel is. Een strandscherm is de ideale oplossing hiervoor, met een strandscherm heeft u geen last van de wind en creëert u ook nog eens privacy. Verder zijn de strandschermen ook zeer geschikt voor gebruik in de tuin of in het park. Bij Strandstoelwereld kan u bijvoorbeeld kiezen voor een scherm van 384 centimeter waardoor u heerlijk op het strand of in de tuin kan vertoeven.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Strandschermen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de strandschermen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de strandschermen te laten bedrukken kunt u de strandschermen helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Uw relatie krijgt op deze manier echt iets persoonlijk. De strandschermen zijn te personaliseren door middel van full color bedrukking. Door full color te bedrukken bent u ervan verzekerd dat uw bedrukking opvalt en de aandacht trekt. Hierdoor genereert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid.

Strandschermen met logo

Door ervoor te kiezen om bedrukte strandschermen te bestellen heeft u een origineel relatiegeschenk in handen waarmee u zeker opvalt bij uw relaties. De bedrukte strandschermen zijn erg leuk om aan uw medewerkers te geven om een fijne zomervakantie te wensen. Daarnaast zijn de bedrukte strandschermen ook erg leuk om naar uw relaties te sturen om ze te bedanken voor een fijne samenwerking of om ze een fijne zomervakantie te wensen. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw medewerkers en relaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan!