De vijf mooiste stranden van Nederland

Veel mensen vertrekken in de zomermaanden naar een warm, zonnig land om te genieten van de zon, zee en het strand. Maar wat veel mensen niet weten is dat er in ons eigen land ook vele mooie stranden te vinden zijn. In deze blog laten we u de 5 mooiste stranden van Nederland zien! 

1. Het mooiste, en ook meteen een van de grootste stranden van Nederland vind je in Domburg. In Domburg vind je hele brede stranden waar je in de zomermaanden heerlijke dagjes kunt doorbrengen. Wanneer u even weg wilt van al het zand en zoute water, kunt u in het knusse, gezellige dorpje heerlijk winkelen of een lekker hapje eten. 

2. Een van de meest bekende stranden in Nederland is Zandvoort. Zandvoort bestaat uit een paar kilometer lang, breed strand waar veel mensen heen gaan wanneer het lekker weer wordt. In Zandvoort zijn er ontzettend veel strandtenten waar u kunt genieten van een lekkere lunch, diner of gewoon een drankje! 

3. Wat natuurlijk niet kan missen in de top 5 mooiste stranden van Nederland is Kijkduin. Kijkduin is in vergelijking met Scheveningen een rustige badplaats, wat veel mensen erg aantrekt. Naast het mooie strand in Kijkduin vind je ook een erg mooi duingebied waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden met uitzicht op zee. 

4. Een erg populair strand in Nederland is Bloemendaal. Vooral de mensen die wel van een feestje houden zijn op de warme zomeravonden te vinden in Bloemendaal. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke strandtenten waar tot in de late uurtjes gedanst, gelachen en gedronken kan worden.

5. Als afsluiter van deze top 5 hebben we Zoutelande. Zoutelande is geen groot strandgebied, maar wel heel erg mooi! In de zomer is Zoutelande een erg geliefde badplaats en kan het er druk zijn, maar wanneer u in het voorjaar een bezoekje aan Zoutelande brengt kunt u in totale rust een dagje op het strand rondbrengen. Ook zijn er leuke, kleine strandhuisjes die het plaatje helemaal af maken. 

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten