Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Verstelbare strandstoelen met logo

Een bedrukte strandstoel is een vrolijk en opvallend promotiemiddel voor binnen en buiten. Door de bedrukking zijn de ligstoelen eenvoudig in te zetten bij meerdere gelegenheden. Evenementen, Beach clubs, het strand of gewoon buiten op het terras zijn allemaal plekken waar strandstoelen goed van pas komen. De strandstoelen zijn een echte eyecatcher voor in iedere ruimte! De mogelijkheden voor het bedrukken van strandstoelen zijn eindeloos. Full colour prints zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Strandstoelwereld heeft een groot assortiment aan strandstoelen. Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten strandstoelen. Zo kunt u kiezen voor een strandstoel met een frame van hout. Dit houten frame is in meerdere kleuren beschikbaar. Bij ons kunt u ook kiezen uit strandstoelen met of zonder armleuning. Het frame van de strandstoelen is makkelijk verstelbaar, waardoor u de ligstoelen overal mee naar toe kunt nemen! Strandstoelen bedrukken is al mogelijk vanaf 1 stuk.  

Bij Strandstoelwereld helpen we u graag met verschillende soorten promotieartikelen en unieke relatiegeschenken! Heeft u wel eens gehoord van de kracht van strandstoelen bedrukken? Door strandstoelen te bedrukken bent u verzekerd van originele reclame voor uw bedrijf. De strandstoelen met bedrukking hebben namelijk een groot bereik, waardoor uw naamsbekendheid zeker wordt vergroot! U kunt ervoor kiezen om de strandstoelen te laten bedrukken met uw logo, een slogan of een afbeelding.

U heeft de mogelijkheid om de strandstoelen volledig naar uw wens te laten bedrukken. U kunt kiezen om het ontwerp zelf te maken of om het uit te besteden aan ons. Wilt u meer weten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of u kunt vragen om advies.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten