Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Seatzac Bedrukken

SeatZac bedrukken 

De bedrukte SeatZac is momenteel helemaal hot, trendy en modern in Nederland. De SeatZac is het perfecte relax relatiegeschenk waarmee u overal goed kunt chillen, slapen, ontspannen en zitten. Wilt u tot rust komen thuis, op vakantie, in het park of op het strand? De SeatZac is ideaal om mee te nemen en is zonder pomp binnen enkele seconden gevuld met 400 liter lucht. Het vullen van de SeatZac  is al in één zigzaggende beweging gebeurd. Na gebruik kunt u gemakkelijk de lucht uit de SeatZac laten lopen om deze vervolgens in de gratis bijgeleverde tas mee te nemen. De SeatZac weegt slechts 750 gram en is gemaakt van hoge kwaliteit polyester waardoor de SeatZac zeer lang meegaat.

SeatZac met logo

Naast dat u de Seatzacs onbedrukt kunt bestellen, is het ook mogelijk om de SeatZac te voorzien van uw logo. De SeatZac is verkrijgbaar in zes frisse zomerse kleuren waardoor er altijd wel een kleur aansluit bij uw logo. De SeatZac met logo is al te verkrijgen vanaf 16 stuks en kan tot full color bedrukt worden. Wij drukken uw logo altijd aan de zijkant zodat deze goed opvalt tijdens het gebruik.  Bent u benieuwd hoe uw SeatZac eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. 

SeatZac bestellen

De Seatzacs zijn niet alleen geschikt als give-away of om uw naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn ook een perfect cadeau voor uw personeel als zomergeschenk of in een kerstpakket. De Seatzacs zijn via strandstoelwereld.nl zeer eenvoudig te bestellen. Via onze site kiest u gemakkelijk de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. Onze Seatzacs zijn niet alleen scherp in prijs, maar ook ontzettend snel leverbaar! 

 

9,3
1 - 30 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 1 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021