Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Strandstoelen vanaf 1 stuk bedrukken


Strandstoelen vanaf 1 stuk bedrukken

Bedrukte strandstoelen vanaf 1 stuk

Laat je bedrijf extra opvallen met een bedrukte strandstoel, al te bestellen vanaf 1 stuk. Een bedrukte strandstoel is door zijn opvallende en vrolijke uiterlijk een echte eyecatcher. Een strandstoel, zelfs al vanaf 1 stuk, biedt eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een frame van ebben vernis, eiken vernis, mahonie vernis, palissander vernis, teak vernis of gewoon blank onbehandeld. Verder kan u onder andere kiezen of u een kussen wil, armleuningen of zelfs armleuningen met bekerhouder! U kunt zelfs kiezen voor een extra drukflap om uw bedrijf nog extra in de spotlight te zetten, zodat u extra indruk maakt!

Strandstoelen vanaf 1 stuk bedrukken

Wanneer u echt indruk wil maken met uw strandstoel kunt u deze vanaf 1 stuk al laten bedrukken. Bedruk de strandstoel met uw naam, tekst en/of logo. Strandstoelen hebben een zeer groot drukoppervlak waardoor uw naam, tekst en/of logo extra goed uitkomt. Daarnaast is het ook mogelijk om de strandstoel full colour te bedrukken. Op deze manier kunt u de strandstoelen precies bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf. De strandstoel valt hierdoor extra op en zal zeker bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf! Bent uw nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Strandstoelen vanaf 1 stuk bestellen

De strandstoel is zeer makkelijk in te zetten, al bestelt u maar 1 stuk. U kunt uw bedrukte strandstoel bijvoorbeeld heel goed gebruiken bij een evenement, op een beurs, aan een zwembad, op het strand of op een terras. Daarnaast is de strandstoel snel op te vouwen en zeer compact, waardoor u ze snel op zet en verplaatst. Voor welke moment u de strandstoel ook wil gebruiken, het is hoe dan ook een zeer uniek geschenk voor zowel binnen als buiten waarmee u zeker opvalt. Bestel uw strandstoel nu online, al vanaf 1 stuk!